Vandaag zijn wij helaas gesloten

Dé kersttrends van 2023

Dé kersttrends van 2023

Heb jij je vaste kerstkleuren die jij elk jaar terug laat komen in je kerstdecoratie, of ben je een enorme trendlover die elk jaar weer met de nieuwste kersttrends het huis decoreert? In onze vijf zogenaamde stijlkamers met elk een ander thema vind je hoe dan ook de kerstitems die bij jouw smaak passen. Dit jaar stralen de thema's Herfst, Winter, Klassiek, Naturel en Romantiek je tegemoet. Wil je weten welk thema bij jou past? Lees snel verder.

Al wandelend door onze Kerstshow betreed je verschillende onderdelen van onze Kerstshow, zoals de kunstkerstbomen, kerstverlichting, kersthuisjes en attracties voor de kinderen. Maar onze stijlkamers zijn dé plek om helemaal los te gaan wat betreft het inkopen van jouw kerstdecoratie, versiering en accessoires zoals kandelaren, theelichthouders, kussens en plaids.

Stijlkamer Herfst

De naam zegt het al. Kleuren als espresso, koper, dennengroen, oranje en zwart voeren de boventoon in deze sfeervolle herfstkamer. Je vindt hier volop decoratie artikelen van bos- en tuindiertjes zoals egels, herten, eekhoorntjes en vogels. Ook paddenstoelen zijn helemaal hip deze Kerst. Het leuke van deze kamer; geen reden om te wachten tot het opzetten van de kerstboom tot je deze items kunt gebruiken, want ze komen gedurende de gehele herfst- en winterperiode van pas! Denk hierbij aan dennenappels, najaarskransen en mooie vazen die je nu al neer kunt zetten of op kunt hangen in huis.

      

Stijlkamer Winter

Beeld je maar eens in: ijspegels, een sterrenhemel in de nacht, wolwitte kleedjes en glinsterende zilveren kerstdecoratie en je waant je in onze stijlkamer Winter. De prachtig gedekte tafel en gedecoreerde kunstkerstbomen wil je werkelijk één op één meenemen naar huis, zó sfeervol is deze kamer. De hoofdkleuren zijn hier winterwit, zilver, sparkling rosé, hazy blue, nachtblauw, marmergrijs en transparant. Dat zie je dan ook terug in alle decoratie, zoals kersttakken, lantaarns, kerstpoppen, wanddecoratie en zelfs een servies in de stijl Delftsblauw. Een echt winterwonderland als je het ons vraagt!

      

Stijlkamer Klassiek

Never change a winning team… dat geldt voor de klassieke stijlkamer. Je herkent het meteen van de kerstdecoratie uit de typische Amerikaanse kerstfilms en misschien wel van je ouderlijk huis: de kleuren rood, groen en goud zijn de hoofdrolspelers. Het is en blijft een enorm sfeervol kerstthema wat jaarlijks populair blijft. Denk aan schitterende glazen kerstballen, glanzende kerstslingers, kerstmannen in allerlei soorten en maten, levensgrote notenkrakers, papieren kerststerren, kerstbellen, grote sokken voor aan de haard, boomrokken en de typisch geruite strikken. Dat wordt inslaan…

      

Stijlkamer Naturel

Helemaal hip en enorm geschikt voor de huishoudens met een strakkere inrichting, onze stijlkamer met alle naturel tinten. Denk aan wolwit, zilver, marmergrijs, parelkleur, espresso bruin en zwart. Een verrassende, modern ingerichte kamer met unieke items als houten kerstbomen frames, strakke hertenbeelden, spiegels in de kerstbomen en smokey LED ballen van glas. Exact de producten en tinten die je in veel woonwinkels- en magazines voorbij ziet komen. Uiteraard vind je ook hier de mooiste kerstballen en ornamenten in de genoemde kleuren.

      

Stijlkamer Romantisch

Even heerlijk wegdromen… in onze romantische stijlkamer waan je je in een sprookje waar de prinsen en prinsessen je passeren. Goud, poederroze, velvet pink, gember en lila zijn de kleuren die je hier terugvindt. Kleuren voor de échte romanticus dus. Onze tip; decoreer je (kunst)kerstboom met nepsneeuw voor een extra dromerig effect. Je vindt hier ook volop accessoires zoals houten kandelaren, elfjes, engeltjes, kaarsen, bellen en zelfs verkleedoutfits. Onze stylisten hebben goed hun best gedaan, dus je kunt al volop inspiratie opdoen hoe je deze kleuren het beste kunt verwerken in jouw kerstdecoratie thuis.

      

En, ben je eruit? Ben je team Herfst, Winter, Klassiek, Naturel of Romantisch? Wij zijn benieuwd naar jouw gedecoreerde woning, prachtig opgetuigde kerstboom of aangeklede kerstdorp en vinden het altijd leuk als je een foto met ons deelt via social media. Of tag @tuincentrumdeboet in jouw post en wie weet zie je jouw foto terug op onze social media! 

Kijk ook eens naar de volgende berichten: