Aangepaste leveringstijden, zie FAQ voor meer informatie

Vandaag geopend van 09:00 - 17:00

Parasols & Schaduwdoeken

Verkoeling tijdens de zomerse dagen is vaak meer dan welkom. Met de parasols en schaduwdoeken van Tuincentrum De Boet creëer je de perfecte schaduwplek in je tuin of terras. Kom langs in de winkel of bekijk ons online assortiment hieronder. 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 158 producten

Parasol kopen?

Wil je graag een parasol kopen, maar weet je niet precies welke? Dan ben je bij tuincentrum De Boet aan het juiste adres. Wij hebben een mooi aanbod parasols, tegen de scherpste prijzen en van de beste kwaliteit. Onze parasols zijn geschikt voor elke tuin, ieder terras of balkon. Bescherm jezelf tegen de zon met een parasol verkrijgbaar bij De Boet. 

Parasols & schaduwdoeken | Tuincentrum De Boet

De perfecte schaduwplek

Wij houden van de zomer, lekker genieten van de zon! Maar op zijn tijd is een beetje verkoeling in de schaduw ook erg fijn. Met een parasol of een schaduwdoek van Tuincentrum De Boet creëer je de perfecte schaduwplek! Parasols zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zoals:

Bevestig de parasol in de juiste parasolvoet. Heb je vragen over het kiezen van de juiste parasolvoet? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of vraag het een van onze medewerkers in het tuincentrum. 

Bescherming en onderhoud van je parasol

Om de levensduur van de parasol te verlengen adviseren wij om een parasol goed te onderhouden. Laat de parasol zo min mogelijk buiten in de regen staan en bescherm de parasol met een speciale beschermhoes. Wanneer je de parasol niet gebruikt is het sowieso verstandig deze in te klappen. Vooral wind is een gevaarlijke factor voor parasols, dit kan namelijk veel schade aanrichten. Om de parasol schoon te houden kun je de beschermhoes over de ingeklapte parasol bevestigen. Let hierbij wel goed op dat de parasol droog is, anders heb je kans dat er schimmelplekken op het doek ontstaan. Is het parasoldoek toch vies geworden, dan kun je die reinigen met parasoldoekreiniger.

Parasols en schaduwdoeken bij Tuincentrum De Boet

Kom langs in onze showroom waar je alle producten in het echt kan zien, of bestel direct jouw favoriete parasol online. Voor vragen of opmerkingen kun je altijd contact met ons opnemen. De parasols en schaduwdoeken die jij zoekt, vind je bij Tuincentrum De Boet!

Hulp nodig?
Neem contact op:

Tuincentrum De Boet
Oosterboekelweg 2a
1718 LN Hoogwoud

T: 0226 35 21 97
F: 0226 35 20 62
[email protected]