25 mei 2017
Workshop Week bij De Boet

Terug van weggeweest: De Boet Workshop Week!

Van dinsdag 6 tot en met vrijdag 9 juni organiseren we samen met het Clusius College 14 unieke workshops voor liefhebbers en creatievelingen! Nieuw is dat er dit keer op woensdagmiddag 4 gave workshops zijn voor kinderen.

De workshops zijn een eindexamenopdracht voor de MBO3 studenten van het Clusius College. Na een uitgebreide voorbereiding zijn ze helemaal los gegaan om een workshop te bedenken die helemaal eigentijds Boet is. De workshops vinden plaats in de gezellige ambiance van het tuincafé en je kan nu opgeven! De studenten hebben een prachtige flyer gemaakt om de workshop aan te prijzen. Kijk hier snel welke workshop bij jou of je kind past en mail je aanmelding naar workshopdeboet@gmail.com. Graag bij uw aanmelding aangeven voor welke workshop u zicht inschrijft en met hoeveel personen.

De workshops verschillen van prijs als gevolg van de hoeveelheid en soort materialen. De koffie krijgt u van De Boet en het tomeloze enthousiasme en begeleiding van de studenten.

NASCHRIFT: DE WORKSHOPS ZIJN INMIDDELS IN VOLLE GANG. U KUNT ZICH ENKEL NOG INSCHRIJVEN VOOR DE WORKSHOPS OP DONDERDAG EN VRIJDAG.

-Wilt u de kostprijs passend in contanten meenemen.

-Graag 10 minuten voor aanvang verzamelen bij het tuincafé van De Boet

-Uw opgave wordt per mail bevestigd.

-Workshops die vol zitten worden niet meer getoond.

 <<< Overzicht

Het laatste Boetnieuws
  • De lente hangt in de lucht!

    Het voorjaar lonkt en De Boet is er bijna klaar voor! Overal in de winkel stralen de frisse voorjaarskleuren je tegem ...

  • Het wordt hier nóg mooier..

    Misschien heb je het al gemerkt: De Boet wordt flink verbouwd! De buitenkas wordt helemaal opnieuw opgebouwd en kri ...

  • Kamerplantenactie!

    Kerstboom eruit! Kamerplant erin! De opgeruimde kerstboom laat na de feestdagen een lege plek achter in het huis. Vul ...