24 februari 2014
Welkom op onze nieuwe site!

Het is zover, onze nieuwe website is online. En wat zijn we er blij mee!

De nieuwe site is lekker jong en fris en straalt honderd procent ons ‘Boetgevoel’ uit. Laat je vanaf nu dus nog meer online verrassen door onze veelzijdige en afwisselende collectie, de persoonlijke aandacht, de gemoedelijke sfeer en geniet!

De Boet heeft alles wat je van een modern tuincentrum mag verwachten en meer. Véél meer. En nu is dus ook onze website weer helemaal up to date, compleet met social media en webshop. Daardoor kunnen we je nog beter op de hoogte houden van de laatste Boetnieuwtjes en collecties.

We hebben ons best gedaan om veel van wat in De Boet te zien en te ontdekken is, zo goed mogelijk te omschrijven en te laten zien. Zodat je weet wat je kunt verwachten als je naar ons gezellige tuincentrum komt. 

Maar hoe sfeervol, veelzijdig en makkelijk de website ook is, het is onmogelijk om al onze producten te laten zien. Laat staan om je het unieke Boetgevoel te laten beleven. Dat kan maar op één manier: kom langs en ontdek het zelf!

Graag tot ziens bij De Boet, waar veel kan en niks moet!<<< Overzicht

Het laatste Boetnieuws
  • De lente hangt in de lucht!

    Het voorjaar lonkt en De Boet is er bijna klaar voor! Overal in de winkel stralen de frisse voorjaarskleuren je tegem ...

  • Het wordt hier nóg mooier..

    Misschien heb je het al gemerkt: De Boet wordt flink verbouwd! De buitenkas wordt helemaal opnieuw opgebouwd en kri ...

  • Kamerplantenactie!

    Kerstboom eruit! Kamerplant erin! De opgeruimde kerstboom laat na de feestdagen een lege plek achter in het huis. Vul ...