21 maart 2016
Volop voorjaar bij De Boet

Wie de Boet binnenkomt ziet en ruikt het meteen... Het voorjaar staat op springen en De Boet is klaar voor een prachtige lente en zomer. De hele winkel is op en top in paas- en voorjaarsfeer. In de afgelopen maanden is met man en macht gewerkt aan prachtige presentaties vol geuren en kleuren.

Laat je inspireren door de gezellige paasshow, verrassen door een 15-tal showmodellen veranda's, de kleurige tuin en verbaas je in de unieke tuinmeubelshow. Onze inkopers kwamen dit keer wel heel enthousiast terug: er valt weer zoveel te kiezen op het gebied van tuinmeubelen. Steeds vaker worden verschillende materialen gecombineerd waardoor stijlvolle en verrassende meubels op dit moment de tuinmeubelshow sieren.

Onbetwist Tuinmeubelspecialist!

Naast veel eigen modellen vind je in de tuinmeubelshow een grote collectie van bekende A-merken als Kettler, Apple Bee, 4Season, Garden Impression, Hartman & Own. Voor elke tuinmeubelwens het juiste assortiment. Altijd eerlijk advies, de bekende Boet-service en de beste prijs!

In onze boetkrant kun je alvast lekker struinen in leuke aanbiedingen.

Tot het eind van het jaar zijn we ook elke zondag open van 10-17u! Graag tot ziens.<<< Overzicht

Het laatste Boetnieuws
  • De lente hangt in de lucht!

    Het voorjaar lonkt en De Boet is er bijna klaar voor! Overal in de winkel stralen de frisse voorjaarskleuren je tegem ...

  • Het wordt hier nóg mooier..

    Misschien heb je het al gemerkt: De Boet wordt flink verbouwd! De buitenkas wordt helemaal opnieuw opgebouwd en kri ...

  • Kamerplantenactie!

    Kerstboom eruit! Kamerplant erin! De opgeruimde kerstboom laat na de feestdagen een lege plek achter in het huis. Vul ...