23 februari 2014
Verbouwing: nóg meer Boet!

Misschien heb je het al gemerkt: De Boet wordt flink verbouwd. Het oude gedeelte, waar vroeger de bouwmarkt zat, wordt vervangen door een prachtig nieuw gebouw met verdieping. Hierdoor krijgen we volop de ruimte om alle producten ruimer en aantrekkelijker te presenteren. Dat betekent nóg meer winkelplezier.

Ook de voorgevel krijgt een metamorfose, met als resultaat een nieuwe entree die helemaal bij De Boet past: eigentijds én eigenwijs.

Wat merk jij, als klant, van de verbouwing? Zo min mogelijk natuurlijk, daar doen we ons uiterste best voor. De grootste verandering op dit moment is de locatie van onze uitgebreide tuinmeubelcollectie. Deze bevindt zich tijdens de verbouwing achter de Tuin & Klusboet, in twee grote verwarmde tenten. Verder is onze Cadeau & Sfeer afdeling behoorlijk groter en sfeervoller geworden. Je vind er nu al veel nieuwe collecties van compleet nieuwe leveranciers!

Wij kunnen bijna niet wachten tot het klaar is, maar we zullen nog even geduld moeten hebben. Als alles volgens plan verloopt, worden de werkzaamheden eind juni afgerond. In juli zullen we de ‘nieuwe Boet’ feestelijk openen. 

Graag tot ziens bij De Boet!<<< Overzicht

Het laatste Boetnieuws
  • De lente hangt in de lucht!

    Het voorjaar lonkt en De Boet is er bijna klaar voor! Overal in de winkel stralen de frisse voorjaarskleuren je tegem ...

  • Het wordt hier nóg mooier..

    Misschien heb je het al gemerkt: De Boet wordt flink verbouwd! De buitenkas wordt helemaal opnieuw opgebouwd en kri ...

  • Kamerplantenactie!

    Kerstboom eruit! Kamerplant erin! De opgeruimde kerstboom laat na de feestdagen een lege plek achter in het huis. Vul ...