14 januari 2016
Publieksprijs voor De Boet

Tuin-, Sfeer- & Kluscentrum De Boet is genomineerd voor de Van der Valk Publieksprijs van het Wesfries Ondernemersgala. Helpt u ons aan de overwinning?

Op donderdagavond 11 februari vindt in Schouwburg Het Park de 25e editie plaats van het Westfries Ondernemersgala. Dit jaar is er een nieuwe publieksprijs toegevoegd aan het gala: de Van der Valk Retailprijs.

De afgelopen maanden was het mogelijk om kandidaten uit de retailsector aan te melden. Uit de vele aanmeldingen heeft de beroepsjury inmiddels haar keuze gemaakt en De Boet is genomineerd, naast bedrijven als EP Beerepoot en de Schutz Fashion Group.

Wij zijn erg trots op deze nominatie en hopen dat u, als trouwe klant, op De Boet gaat stemmen. Dit kan tot 08 februari via de site van het Westfries Ondernemersgala (klik voor link).

dank u wel voor uw stem!​<<< Overzicht

Het laatste Boetnieuws
  • De lente hangt in de lucht!

    Het voorjaar lonkt en De Boet is er bijna klaar voor! Overal in de winkel stralen de frisse voorjaarskleuren je tegem ...

  • Het wordt hier nóg mooier..

    Misschien heb je het al gemerkt: De Boet wordt flink verbouwd! De buitenkas wordt helemaal opnieuw opgebouwd en kri ...

  • Kamerplantenactie!

    Kerstboom eruit! Kamerplant erin! De opgeruimde kerstboom laat na de feestdagen een lege plek achter in het huis. Vul ...