05 april 2018
De lente hangt in de lucht!

Het voorjaar lonkt en De Boet is er bijna klaar voor!

Overal in de winkel stralen de frisse voorjaarskleuren je tegemoet. In de winkel staan weer veel nieuwe artikelen die door onze inkopers met zorg bij elkaar zijn gezocht. Verder zijn er in De Boet nieuwe verrassende hoekjes te vinden waar je heerlijk kunt struinen.

Is jouw tuin of balkon al klaar voor de zomerdagen? Onze nieuwe tuinmeubelcollectie straalt je tegemoet! Kom langs en ontdek zelf de uitgebreide en eigentijdse collectie met leuke accessoires om je tuin ‘lenteproef’ te maken! Jouw tuin wordt zo een fijne plek waar je de hele zomer kunt genieten!

Het wordt steeds elke dag een beetje langer licht, het is tijd om weer te genieten van het buitenleven! Fijne hoekjes creëren in de tuin waar je heerlijk kunt loungen op warme zomeravonden. Om de dag nog langer te verlengen is een veranda ideaal! Bij De Boet vindt je veranda’s in alle soorten en maten. Op ons Veranda-showplein is volop inspiratie met meer dan 15 showmodellen! We begroeten je graag in de winkel om er meer over te vertellen.

-> Kijk in onze folder voor leuke lente-acties!<<< Overzicht

Het laatste Boetnieuws
  • De lente hangt in de lucht!

    Het voorjaar lonkt en De Boet is er bijna klaar voor! Overal in de winkel stralen de frisse voorjaarskleuren je tegem ...

  • Het wordt hier nóg mooier..

    Misschien heb je het al gemerkt: De Boet wordt flink verbouwd! De buitenkas wordt helemaal opnieuw opgebouwd en kri ...

  • Kamerplantenactie!

    Kerstboom eruit! Kamerplant erin! De opgeruimde kerstboom laat na de feestdagen een lege plek achter in het huis. Vul ...