18 augustus 2016
Bezoek het Boet Tuinfeest!

Vogelshow, theetuin, live muziek en meer.... Zaterdag 27 en zondag 28 augustus organiseren we het Boet Tuinfeest. Laat je verrassen tussen hortensia's en grassen door diverse sfeer-, muziek- & smaakmakers!

Hortensia's en grassen zijn helemaal hip en trendy!. Hortensia's kleuren de tuin en grassen verzachten de vaak strakke lijnen in de moderne tuin. Onze groeninkopers hebben de afgelopen weken stad en land afgezocht naar vele bijzondere soorten. Het resultaat is een bonte verzameling bijzondere soorten die dit weekend te zien is op het Tuinfeest op de kwekerij van De Boet.

Tijdens het Tuinfeest kun je verder kennismaken met diverse smaakmakers. Voor kinderen is er een leuke draaimolen en voor de hele familie, beide dagen om 12.30 en 15.15 uur, een vogelshow. Geniet in de theetuin van de heerlijke live-muziek en mooie eerlijke producten van de aanwezige regionale producenten (kaas, noten, aardbeien en sappen).

De kwekerij van De Boet is een voor velen nog onontdekte, unieke en groene buitenwereld met 1001 bomen, heesters en hagen. De plek voor iedereen die op zoek is naar fruitbomen, klein fruit, rozenstruiken en laan- of haagbomen. De kwekerijmedewerkers zijn gediplomeerde hoveniers die graag helpen bij het maken van de juiste keuze.

Het Boet Tuinfeest is zaterdag 27 en zondag 28 augustus gratis te bezoeken tussen 10 en 17 uur. We zien je graag!

 

 <<< Overzicht

Het laatste Boetnieuws
  • De lente hangt in de lucht!

    Het voorjaar lonkt en De Boet is er bijna klaar voor! Overal in de winkel stralen de frisse voorjaarskleuren je tegem ...

  • Het wordt hier nóg mooier..

    Misschien heb je het al gemerkt: De Boet wordt flink verbouwd! De buitenkas wordt helemaal opnieuw opgebouwd en kri ...

  • Kamerplantenactie!

    Kerstboom eruit! Kamerplant erin! De opgeruimde kerstboom laat na de feestdagen een lege plek achter in het huis. Vul ...