Leuk, handig en helemaal Boet!

wat kan ik met de BOET-KLANT-KAART

•   Je spaart punten die je op verschillende manieren kunt besteden! Elke euro levert 1 punt op en voor aankopen uit het Hubo assortiment ontvang je 5 punten per euro. Je ontvangt geen punten op acties en aanbiedingen.

•   Je kunt betalen met de gespaarde punten. 1 punt is 1 cent. Leuker is het om de punten in te zetten voor de speciale aanbiedingen die we voor onze Boet-Klant-Kaart houders in petto hebben. De gespaarde punt zal dan meer waarde hebben dan de genoemde 1 cent.

•   Je ontvangt regelmatig, maar maximaal 20 keer per jaar, een nieuwsbrief en bent daardoor als eerste op de hoogte van al het nieuws! Afmelden voor deze nieuwsbrief is mogelijk alleen kun je dan niet optimaal profiteren omdat je niet op de hoogte bent van de acties.

•   Handig! Al je kassabonnen worden bewaard in je eigen Boet-account. (Let op: wel even de bon printen als je voor garantie of ruilen met een product terugkomt)

Let op: Profiteren en sparen kan alleen met een Klant-Kaart die is geregistreerd. klik hiervoor op het groene vlak hieronder.

 

Heb je vragen, advies nodig of heb je suggesties, neem dan gerust contact met ons op! Onze enthousiaste medewerkers staan je graag te woord. Voor vragen over de klantkaart kun je mailen met klantkaart@deboet.nl.

Haal je pas bij je eerstvolgende bezoek aan de Boet op bij de kassa. Activeer thuis je pas door deze te registreren en profiteer!

     

 

Het laatste Boetnieuws
  • Het wordt hier nóg mooier..

    Misschien heb je het al gemerkt: De Boet wordt flink verbouwd! De buitenkas wordt helemaal opnieuw opgebouwd en kri ...

  • Kamerplantenactie!

    Kerstboom eruit! Kamerplant erin! De opgeruimde kerstboom laat na de feestdagen een lege plek achter in het huis. Vul ...

  • De Kerst-Kado-Show is klaar!

    Volop sfeer en inspiratie Bij De Boet! Kijkt u ook al uit naar de gezellige en sfeervolle wintermaanden? Wij wel! Onz ...