Beleef de seizoenen

De Boet is altijd in beweging en verandert met de seizoenen mee. Kijk alleen al naar onze winterse kerstshow en de Tuinmeubelshow in het voorjaar. Een groot deel van de winkel ondergaat dan een spectaculaire metamorfose, waar onze stylisten en medewerkers weken, soms maanden, mee bezig zijn. De hele Boet staat dan op z’n kop.

Heerlijk vinden we dat bij De Boet, om met de seizoenen te leven. Daar horen natuurlijk ook artikelen bij die passen bij de seizoenen en feestdagen van dat moment. 

Een greep uit ons seizoensassortiment:

Crea – Kerst, Nieuwjaar, lente, zomer, herfst, winter, Pasen, Sinterklaas, Halloween, Valentijn, Moederdag… voor elk jaargetijde en feestelijke gelegenheid hebben we creatieve materialen om de mooiste decoraties te maken.

Winter – Sneeuwschuiver, slee, strooizout, sneeuwschoenen, vogelvoeder en al die andere zaken die je in de winter nodig zou kunnen hebben, vind je bij De Boet.

Voorjaar – Onze tuinmeubelshow is uniek in zijn soort. Zó groot en zó veelzijdig, je weet niet wat je ziet. Van maart tot en met augustus staat De Boet in het teken van het heerlijke buitenleven.

Pasen – Wie Pasen niet onopgemerkt voorbij wil laten gaan, komt bij ons zeker aan z’n trekken. Vrolijke kippen, hazen en eieren in elke denkbare vorm en toepassing: rond de Paasdagen staat De Boet er bol van. 

Zomer – Waar denk je aan bij ‘zomer’? Kamperen, zwemmen, buiten spelen, chillen onder de parasol? Precies, wij ook. Campingbenodigdheden, zwembaden, buitenspeelgoed, koelboxen, slippers… in de zomer zijn al die dingen – en nog veel meer – volop bij ons verkrijgbaar.

Kerst – Alles, maar dan ook alles dat enigszins met Kerst te maken heeft, is van half oktober tot begin januari te vinden bij De Boet. De Kerstshow van De Boet is een attractie die je níet mag missen. Er komen niet voor niets elk jaar duizenden mensen uit heel Nederland op af!

Nieuwjaar – De Boet is al jaren een erkende vuurwerkwinkel. Dat betekent dat er de laatste drie dagen van het jaar volop vuurwerk bij ons te krijgen is. De online verkoop begint zelfs al eerder. Wil je het nieuwe jaar spetterend inluiden? Dan moet je bij De Boet zijn!

Oranje – Een Koningsdag of WK zonder oranje gadget? Dat kan niet! Bij De Boet vind je de leukste spullen.

Elk seizoen – In onze binnen- en buitenkassen vind je naast vaste planten, veel planten die bij het seizoen passen. Narcissen, hyacinten en krokussen in het vroege voorjaar, violen, petunia’s en margrieten in de zomer, skimmia’s en heideplanten in de herfst en nog véél meer.

We nodigen je graag uit om bij ons de seizoenen te komen beleven!

Het laatste Boetnieuws
  • Het wordt hier nóg mooier..

    Misschien heb je het al gemerkt: De Boet wordt flink verbouwd! De buitenkas wordt helemaal opnieuw opgebouwd en kri ...

  • Kamerplantenactie!

    Kerstboom eruit! Kamerplant erin! De opgeruimde kerstboom laat na de feestdagen een lege plek achter in het huis. Vul ...

  • De Kerst-Kado-Show is klaar!

    Volop sfeer en inspiratie Bij De Boet! Kijkt u ook al uit naar de gezellige en sfeervolle wintermaanden? Wij wel! Onz ...