De Boet’s Beestenboel

De dierenafdeling van De Boet is een paradijs voor elke dierenvriend. Aquaria, manden, voer, halsbanden, speelgoed, kooien, verblijven, borstels, snacks, zaagsel en stro, verzorgingsmiddelen… De Boet heeft werkelijk álles in huis om het je hond, kat, vis, knaagdier of vogel naar de zin te maken. 

Vrijwel alle medewerkers van onze dierenafdeling hebben een opleiding dierenverzorging of dierenspeciaalzaak gevolgd. Het zorgen voor vissen en kleindieren en het adviseren van baasjes vinden ze het leukste dat er is. 

Voor de kids

Ook voor kinderen is onze dierenafdeling dikke pret. Er is zoveel te zien! Mooie vijvervissen en tropische vissen, lieve konijntjes, guitige cavia’s en gezellige hamsters… je kunt kinderen geen groter plezier doen dan even stil te staan bij De Boet’s Beestenboel.

Het laatste Boetnieuws
  • Het wordt hier nóg mooier..

    Misschien heb je het al gemerkt: De Boet wordt flink verbouwd! De buitenkas wordt helemaal opnieuw opgebouwd en kri ...

  • Kamerplantenactie!

    Kerstboom eruit! Kamerplant erin! De opgeruimde kerstboom laat na de feestdagen een lege plek achter in het huis. Vul ...

  • De Kerst-Kado-Show is klaar!

    Volop sfeer en inspiratie Bij De Boet! Kijkt u ook al uit naar de gezellige en sfeervolle wintermaanden? Wij wel! Onz ...